HB_bild

Jag startade denna sajt sommaren 2016 för att i en vidare krets dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter kring fondsparande i allmänhet och Premiepension (PPM) i synnerhet.

Fondveckan behandlar och belyser aktuella händelser relevanta för Premiepensionen med fokus på det vi alla vill åstadkomma – högre avkastning i PPM.

På sajten visas daglig uppdaterad statistik avseende PPM-portföljen, kvartalssammanställningar samt artiklar m m men undertecknad ”pushar” frekvent nyheter och läsvärt på Twitter och Facebook. Så vill du ha det senaste direkt, följ Fondveckan på dessa medier!

Ni som läst ända hit är kanske intresserade av hur jag i större detalj resonerar och allokerar mitt PPM sparande över tid? Kanske ni vill inspireras av fondvalen eller t o m kopiera fonder och byten? För er finns möjligheten att prenumerera på Fondveckans tjänst, FV+.

På Fondveckan.se syns alltså statistik rörande PPM Portföljen i stort men ej data kring innehav och transaktioner. Vill just DU ha närmare insikt kring VAD och NÄR avseende förändringar i portföljen är det FV+ du skall skriva upp dig på!

Jag hoppas att Fondveckan kan bidra till både ökat medvetande kring – och ökad avkastning i – Din premiepension.

Löddeköpinge – en fin höstdag i september 2017.

 

 

Civilekonom, IT-konsult och PPM-räv. Skriver och ansvarar för Fondveckan.se

 

Fondveckan 2020

Erbjudande!

FaceBook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Alla artiklar

Twitter

Mera...